Tragedija in šok: Najprej poročali o smrti komaj 32-letne igralke, nato pa sledil šok, ki je vse pustil brez besed

Tragedija in šok: Najprej poročali o smrti komaj 32-letne igralke, nato pa sledil šok, ki je vse pustil brez besed

Mediji so poročali o smrti ene izmed najlepših igralk, ki je bila stara komaj 32 let …

V zadnjem času so po internetu zaokrožile novice, da je izgubili smo Poonam Pandey, bleščečo zvezdo indijskega filmskega neba, ki je štela komaj 32 pomladi.

Veljala je za eno izmed najbolj očarljivih obrazov v industriji, a vest o njeni smrti je pripisovala boju z rakom na materničnem vratu. Ta vest je prišla naravnost iz njenega tabora, razširila pa se je hitro kot požar po družbenih omrežjih, kjer jo spremlja množica več kot milijona ljudi.

Sporočilo, ki so ga delili na njenem profilu, je bilo polno bolečine in žalosti: “Ob težkem jutru delimo z vami srce parajočo novico. Naša draga Poonam nas je zapustila, izgubili smo jo v boju z rakom na materničnem vratu. Njena prisotnost je bila za mnoge vir svetlobe, ljubezni in topline. Prosimo, dovolite nam trenutek zasebnosti, da lahko v miru žalujemo in se spominjamo lepih trenutkov, ki smo jih preživeli z njo.”

A kot strela z jasnega je prišlo nadaljevanje zgodbe, ki je vse presenetilo. Naslednji dan se je Poonam oglasila z videom, v katerem je razkrila, da novice o njeni smrti niso bile resnične.

“Opravičujem se za vso nelagodje, ki sem ga povzročila. Moj namen? Prebuditi vas. Da, prav ste slišali, zgodbo o svoji smrti sem si izmislila. Morda se zdi pretirano, ampak moj namen je bil opozoriti na pomembno temo raka na materničnem vratu,” je povedala v svojem sporočilu.

Ta nenavadni obrat dogodkov je v mnogih vzbudil mešane občutke. Nekateri so bili razočarani in jezni, saj so menili, da takšni načini ozaveščanja niso primerni in so morda celo kontraproduktivni. Dejanje je sprožilo veliko razprav o primernosti in etičnosti takšnih metod v boju za večjo ozaveščenost o resnih zdravstvenih vprašanjih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top