Bivša žena Jurija Zrneca preseneča z razkritjem: To je njena strast

Bivša žena Jurija Zrneca preseneča z razkritjem: To je njena strast

Prejšnja žena igralca Jurija Zrneca, prav tako igralka Sabina Kogovšek, to počne s svojima starejšima hčerama.

Sabina Kogovšek, priznana igralka in bivša žena igralca Jurija Zrneca, z velikim veseljem deli svojo ljubezen do rock glasbe s svojimi otroki.

Njena dve starejši hčerki, Lolo, stara 12 let, in, stara 15 let, ki jih je imela z Zrnecom, so tudi strastne ljubiteljice te glasbene zvrsti.

V nedavnem pogovoru za revijo Lady je Kogovšekova razkrila, kako zelo uživajo v skupnih obiskih rock koncertov, ki so izbrani po okusu hčerk. Spominja se izleta na koncert Guns N’ Roses v Dunaj pred dvema letoma in divjanja na nastopu Joker Out v Stožicah preteklo leto.

Medtem ko njena najstarejša hči že lahko obiskuje manjše koncerte s prijatelji, saj je dijakinja prvega letnika, se za večje dogodke družina odpravi skupaj.

Poleg svoje strasti do glasbe je Kogovšekova znana tudi po svojem delu v gledališču, saj je del ansambla ljubljanske Drame, in kmalu bo nastopila v novi slovenski seriji “Skrito v raju”.

Sabina je tudi mama mlajši hčerki Mini, staro 6 let, ki jo ima z njenim trenutnim partnerjem, igralcem Jernejem Čampljem.

Bivša žena Jurija Zrneca preseneča z razkritjem: To je njena strast

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top