Znani obraz POP TV-ja izrazil žalost: »Brez besed ob izgubi ljube osebe …«

Znani obraz POP TV-ja izrazil žalost: »Brez besed ob izgubi ljube osebe …«

Znana osebnost POP TV-ja žaluje. Na družbenem omrežju se je poslovila od ljube osebe in delila ganljive besede.

Priljubljena slovenska plesalka, Jagoda Batagelj, ki je zaslovela v šovu “Zvezde plešejo“, je na Instagramu delila žalostno vest. Povedala je, da se je poslovila od svoje drage babice, s katero je bila močno povezana.

“Draga babica… Tvoj glas je bil edinstven, nežen in topel, prinašal je uteho vsakomur, ki si ga nagovorila. Tvoje roke so bile kot čarovnija, znala si vse – od pletenja puloverjev, kap, rokavic, nogavic do šalov za vsakega člana naše družine, vse to pa si naredila z neizmerno ljubeznijo. Ta ljubezen nas bo grela večno,” je zapisala Jagoda.

Spominja se, kako je babica z rokami mešala solato, učila jo je, da je tako pripravljena najboljša. “Ne samo solata, ampak tudi pite, štruklji, sarme, palačinke… Tako veliko stvari me spominja nate. Si povsod okoli nas in tako bo vedno.”

Babica je bila tudi mojstrica križank, vedno radovedna in željna znanja, zbirateljica in družinsko zavetišče. “Težko je najti prave besedde, da opišem, kaj vse si pomenila za nas. Bila si več kot si lahko misliš, naša mentorica in opora, naš dom.”

Beseda “Babica” bo vedno v naših srcih, simbolizira nežnost, toplino in ljubezen. “Tvoje težko otroštvo te je naučilo skromnosti. Spominjam se, kako si delila prtičke, ker se ti je zdelo razkošje imeti večslojne. Ta tvoja zahvalnost in skromnost te je naredila izjemno.”

Želim si, da bi znali biti tako ponižnni in hvaležni kot ti. Verjamem, da si vedela, kako zelo smo te cenili in ljubili. Za nas boš vedno zgled… Upam, da bom neko dan tudi jaz tako čudovita babica in prababica, kot si bila ti.”

Zanimivo je, da Jagoda ne čuti, kot da je babica zares odšla. “Zdi se mi, kot da si zdaj še bližjje, v naših srcihh, kjer boš živela večno. Ljubim te… vedno in za vedno,” je sklenila svoj zapis.

Na njeno objavo so se odzvali mnogi, med njimi tudi znane osebnosti, ki so ji izrazili sožalje in podporo v teh težkih časih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top