Vau, to je Anna Paynich danes. Bi jo sploh prepoznali?

Vau, to je Anna Paynich danes. Bi jo sploh prepoznali?

Prejšnja resničnostna zvezdnica Anna Paynich je mnoge presenetila s tovrstno spremembo. Bi jo sploh prepoznali?

Anna Paynich je bila zadnjič videna v resničnostnem šovu “Poroka na prvi pogled”, kjer se je pridružila nekoliko pozneje in postala Alešu Ciuhi njegova druga sopotnica. Aleš je bil pred tem v neuspešnem zakonu z Jasmino, ki je šov zapustila, ko sta ugotovila, da med njima ni prave iskrice.

Vendar se je Aleš odločil poskusiti znova in takoj, ko je spoznal Anno, je bilo očitno, da mu je zelo všeč. Njuno razmerje je bilo polno spoštovanja in lepih trenutkov, a na koncu sta spoznala, da so njune razlike prevelike, zato sta se odločila ostati prijatelja in ostajata v stiku.

Anna, ki je aktivna na družbenih omrežjih, je nedavno presenetila z objavo fotografije, na kateri je videti izjemno v elegantnem modnem kostimu in z valovitimi kodri, ki ji padajo čez ramena. S to fotografijo in spremnim zapisom je nagovorila ženske, delila pa je tudi del svoje preteklosti.

V svojem zapisu je Anna povedala o svojih težavah z zdravjem, ki so vključevale sedem operacij na reproduktivnih organih, dolgoletno bolečo borbo z endometriozo, več tumorjev v maternici in na jajčnikih, ter diagnozo neplodnosti. Kljub temu je obdržala upanje in pri 31 letih rodila hčerko Anayo, po tem pa se je njeno zdravstveno stanje izjemno izboljšalo, z obnovljenimi reproduktivnimi organi, ki so zdaj zdravi in prožni.

Anna s svojo zgodbo navdihuje in spodbuja, deli pa jo z iskrenostjo in odprtostjo.

Slika: Posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top