Šok: Znana slovenska pevka razkriva hude zdravstvene težave

Šok: Znana slovenska pevka razkriva hude zdravstvene težave

Nihče ni vedel, da se znani slovenski pevki tako slabo godi. Sedaj je to razkrila sama …

Gaja Prestor, ki je v Sloveniji dobro znana kot pevka in vplivnica na spletu, je nedavno presenetila svoje sledilce z novico, da bo morala zamakniti svoj težko pričakovani prvi solo koncert, ki je bil načrtovan za dan zaljubljenih. Svojo odločitev je odprto delila, razlog pa tiči v seriji zdravstvenih zapletov, s katerimi se bori že kar nekaj časa.

V pogovoru za Metropolitan.si je Gaja odprla srce in delila svojo zgodbo o zdravstvenih izzivih. Povedala je, da ima že dlje časa težave, ki so se postopoma kopičile in na koncu privedle do tega, da se je počutila popolnoma preplavljeno.

Svojo naravnanost, da vedno da prednost drugim in zanemari lastno zdravje, je označila za svojo slabost. Od lanske jeseni dalje je skoraj neprekinjeno trpela za vročino, redko kdaj pa se je počutila popolnoma zdravo. Ker ni vzela dovolj časa za počitek, so se težave samo še stopnjevale.

Zdravstvene težave so močno vplivale tudi na njeno psihično počutje, vse do točke, ko je spoznala, da ne bo zmožna izvesti koncerta, kot je bilo načrtovano. Odpoved koncerta je sprožila občutek olajšanja, saj je z njo odložila breme, ki ji je ležalo na ramenih.

Gaja se je dotaknila tudi težav, o katerih ji je težko govoriti. Omenila je, da se je borila s šibkostjo, pogostimi vročinami, virozami, vrtoglavico, mrzlico in hudimi glavoboli. Priznala je tudi, da se je soočala z “možgansko meglo”, ki je motila njeno koncentracijo in sposobnost sledenja pogovorom. To je povzročilo tudi težave s spanjem, kar je dodatno vplivalo na njeno splošno počutje. Izpostavila je, da se je spopadala z različnimi vnetji, ki so ji dodatno oteževala življenje.

V procesu okrevanja Gaja poudarja pomen telesne aktivnosti, zdrave prehrane in predvsem miru ter počitka. Svetuje tudi obisk terapevta, kar je po njenem mnenju pomembno za vsakogar, ki se sooča z podobnimi izzivi.

Šok: Znana slovenska pevka razkriva hude zdravstvene težave

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top