Luka Dončić presenetil vse: Objavil tole fotografijo svoje hčerke in partnerke

Luka Dončić presenetil vse: Objavil tole fotografijo svoje hčerke in partnerke

Luka Dončić je delil fotografijo svoje hčerke Gabriele in srčne izbranke Anamarie Goltes. Prepričani smo, da boste tudi sami občutili toplino …

Znani košarkarski as Luka Dončić, ki se ponaša z več kot osmimi milijoni sledilcev na spletu, je nedavno delil dve čudoviti fotografiji svoje hčerkice Gabriela.

Fotografije so bile objavljene v njegovi Instagram zgodbi, s katerima je ponosni oče sporočil, da je mala Gabriela praznovala svoj drugi mesec. Na eni izmed slik je Gabriela ujeta sama, obdana s predmetom, ki simbolizira njen drugi mesec, medtem ko je na drugi sliki v objemu svoje mame, Dončićeve zaročenke Anamario Goltes.

Obe dve nosita ujemajoče se jeans jakne, ki na hrbtu nosijo številko 77, identično tisti, ki jo Luka nosi na svojem dresu, z dodatkom napisom “Tata” za malo Gabrielo. Sledilci niso mogli spregledati niti Gabriele bujnih las, ki so jih takoj opazili.

To ni prvič, da je Luka delil trenutke iz življenja svoje hčerke. Pred kratkim je objavil še eno fotografijo, na kateri Gabriela udobno počiva v otroškem ležalniku, medtem ko on spremlja košarkarsko tekmo Crvene zvezde.

Za mnoge oboževalce je bilo rojstvo Gabriele veliko presenečenje, saj par ni javno delil novic o Anamarijini nosečnosti. Po rojstvu sta s svetom delila samo eno fotografijo, s katero sta oznanila, da sta postala starša.

Luka Dončić presenetil vse: Objavil tole fotografijo svoje hčerke in partnerke
Luka Dončić presenetil vse Objavil tole fotografijo svoje hčerke in partnerke

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top