Drama: Tina Gaber v bran Robertu Golobu! Kaj se je dogajalo sredi Ljubljane?!

Drama: Tina Gaber v bran Robertu Golobu! Kaj se je dogajalo sredi Ljubljane?!

Prišlo je do incidenta, kjer je srčna izbranka Roberta Goloba, Tina Gaber, stopila v bran. Dogodek se je odvijal sredi Ljubljane …

Priznana spletna vplivnica Tina Gaber, znana kot zagovornica živali, se je znašla v nepredvidenem dogodku, ki ga je pokrival žurnal24. Dogodek se je odvil prejšnjo soboto na ljubljanski Čopovi ulici, vključeval pa je njenega partnerja Goloba in neznanega moškega, za katerega se zdi, da je bil pod vplivom alkohola.

Nesrečnik je nenadoma trčil v Goloba, Tina pa je brez oklevanja reagirala in moškega odrinila stran.

Iz Kabineta Predsednika vlade so za žurnal24 potrdili, da se je zgodil manjši prepir. »V soboto je v Ljubljani neznanec namerno trčil v premierja in njegovo spremljevalko. Predvidevamo, da gre za tujca, ki premierja ni prepoznal,” so pojasnili.

“Partnerka premiera, Tina Gaber, je instinktivno odrinila mimoidočega k varnostniku, ki je ravnal v skladu s svojimi dolžnostmi. Do takšnih incidentov v mandatu dr. Roberta Goloba še ni prišlo. Običajno ljudje pristopajo k premierju z namenom pogovora ali za fotografijo, pri tem pa so spoštljivi,” so še dodali.

Po poročanju portala je par incident preživel brez večje vznemirjenosti in nadaljeval z nakupovanjem.

Tina Gaber, vse bolj priljubljena na spletu, svoje sledilce redno razveseljuje z osebnimi zgodbami. Nedavno je delila svojo izkušnjo z udeležbo na velikem dogodku ‘Slovenska muska’, ki se je odvijal v Stožicah, kjer je s svojim stilom oblačenja navdušila svoje oboževalce.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top