Luka Sešek vzbudil presenečenje s fotografijo, celo njegova mati se je oglasila!

Luka Sešek vzbudil presenečenje s fotografijo, celo njegova mati se je oglasila!

Priljubljeni slovenski pevec je s fotografijo vzbudil veliko pozornosti …

Znani slovenski pevec Luka Sešek, član priljubljenega ansambla Saša Avsenika, s svojim delom navdušuje številne doma in v tujini. Pred kratkim je svoje sledilce razveselil z novico o svojem potovanju po Združenih držav Amerike. Luka je že nekajkrat delil utrinke s svojega potovanja, pri čemer je zadnja objava razkrila, da se trenutno mudi v Los Angelesu.

Luka je zapisal, da mu je Los Angeles, mesto, ki ga je prvič obiskal pred 11 leti s svojim očetom, izjemno pri srcu. Kljub temu, da pogosto sliši negativne komentarje o mestu, ga on dojema kot čudovit kraj.

Omenil je značilnosti, kot so Beverly Hills, Hollywood, palme, hrup avtocest, pisano prebivalstvo, mehiška glasba, policijske sirene, vonj segretega asfalta in širokih cest. Prav tako je izpostavil elektriko, ki poteka po drogih nad zemljo, in prijazne ljudi. Po njegovem mnenju je Los Angeles odštekano in filmsko mesto, kjer se počuti skoraj kot doma.

Ob fotografiji, ki jo je objavil, je prejel številne všečke in pozitivne komentarje. Med komentatorji se je oglasila tudi njegova mati Urša Sešek, ki je svojemu sinu v šaljivem tonu napisala, naj se vrne domov, saj ga domači pogrešajo.

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top