Nuša Lesar presenetila: Tako je videti po porodu!

Nuša Lesar presenetila: Tako je videti po porodu!

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica je razkrila svoj trenutni videz.

Priljubljena televizijska obraz, Nuša Lesar, znana po svojem delu v oddaji Svet na Kanalu A, trenutno preživlja čas na porodniškem dopustu.

Nuša je postala ponosna mamica lanskega junija. Zanimivo je, da se je njen sin rodil ravno ob času, ko bi Nuša običajno vodila svojo oddajo – okoli 18. ure. S tem dogodkom je svojemu sinu že takoj dala prav poseben pečat.

Njen sovoditelj, Gregor Trebušnak, je ob rojstvu njenega sina izrazil svoje misli, poudaril je, da se za Nušo začenja izjemno pomembno in nikoli končano obdobje, ki pa kljub manjšemu spancu in utrujenosti prinaša nešteto nepozabnih trenutkov in verjetno ogromno fotografij na telefonu. Zaželel ji je, naj uživa v vsakem trenutku, saj čas prehitro beži.

Nuša trenutno uživa v času porodniškega dopusta, kar je razvidno tudi iz njenih objav na družbenih omrežjih. Nedavno je delila kratek video z obiska pri frizerju, ki je bil poseben, saj ni bila tam samo zaradi urejanja svoje pričeske. Ob tem dogodku je delila zapis, kjer je opisala svoj dan: obisk frizerja, medtem ko je imela videoklic sestanek, in kako je frizerka poleg barvanja in feniranja poskrbela tudi za uspavanje njenega sina.

Nuša Lesar presenetila: Tako je videti po porodu!

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top