Glasbeni svet v šoku: Slovo od legendarne glasbene ikone, katere pesmi so prepevali po vsej Sloveniji

Glasbeni svet v šoku: Slovo od legendarne glasbene ikone, katere pesmi so prepevali po vsej Sloveniji

Glasbeni svet je znova oblečen v žalost, saj se je poslovila še ena izjemna glasbena legenda, ki je bila poznana vsem.

Mnogi mediji, tako domači kot tuji, so objavili vest o smrti člana ene izmed najbolj priljubljenih dalmatinskih skupin, klapa Intrade. Mladen Brižič, cenjeni član skupine, je preminil. Njegovi sodelavci so za to tragično novico izvedeli med potjo na koncert v Zürich.

Skupina je na svojem družbenem omrežju objavila sporočilo: “Dragi prijatelji, danes bi morali imeti koncert v Zürichu, a naša pot je bila zasenčena s tragično vestjo. Izgubili smo našega prijatelja, botra, brata in dušo skupine, Mladena Brižića. Kljub temu, da Mlađo tega ne bi želel, smo se zaradi te težke izgube odločili, da današnji nastop odpovemo. Naše srce je preplavila žalost. Hvala organizatorjem in vsem za razumevanje.

V nadaljevanju so dodali: “Družina, pesem in humor so bili vodilo Mladenovega življenja. Čeprav kratko, je bilo njegovo življenje polno in bogato z vsem, kar je ljubil. Bil je oseba, ki so jo vsi cenili – velik, duhovit, zgovoren mož, zanimiv še posebej, ko je govoril v svojem narečju. Njegov širok nasmeh, nalezljiv smeh in šale na lasten račun, njegova dobrota in prijaznost bodo za vedno ostali v naših srcih.”

Številni so preko družbenih omrežij izrazili svoje sožalje, mnogi pa še vedno ne morejo verjeti, da je ta legendarni glasbenik resnično odšel.

Klapa Intrade je znana po svojih pesmih, med katerimi so “Zalutali pogled”, “Samo za tebe”, “Konoba”, “Našu pismo pivaju”, “Kada jednom odem”, “Zora bila”, “Škrinja ljubavi” in mnoge druge…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top