Slyšali ste, kaj se je zgodilo Borutu Pahorju sredi ulice? Pričakujte presenečenje!

Slyšali ste, kaj se je zgodilo Borutu Pahorju sredi ulice? Pričakujte presenečenje!

Borut Pahor deli nenavadno izkušnjo sredi ulice: Sprva je mislil, da gre za skrito kamero…

Nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor je znan po svoji aktivnosti na Instagramu, kjer redno komunicira s svojimi sledilci. V eni izmed svojih nedavnih objav je delil zanimivo anekdoto, ki se mu je zgodila na Šubičevi ulici v Ljubljani.

Pahor je opisal, kako ga je na ulici ustavil neznan starejši možakar, ki je bil videti nekoliko zaskrbljen in negotov. Moški ga je vprašal za nasvet, ker je vedel, da je Pahor prestal operacijo prostate. Rekel je, da ga zanima, če je res, da z operacijo ni smiselno odlašati.

Bivši predsednik je potrdil in poslušal moškega, ki je imel vrsto vprašanj, tudi nekaj zelo osebnih. Pahor je sprva pomislil, da bi lahko šlo za potegavščino s skrito kamero, a se je kljub temu odločil odgovoriti resno in pošteno.

Na koncu se je moški zahvalil Pahorju, ki je občutil olajšanje v njegovem glasu. Ko sta se poslavljala, je Pahor predlagal, da se za natančnejše informacije obrne na zdravnika. Moški pa mu je odgovoril, da zdravnika ne pozna in si ne bi upal zastavljati tako osebnih vprašanj.

Pahorjeva objava je na Instagramu prejela številne pozitivne odzive, med drugim tudi komentar, v katerem je nekdo izrazil občudovanje do Pahorjeve ljudskosti in izrazil upanje, da bo Pahor ponovno kandidiral za predsednika.

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top