Hči Mikija Šarca očarala s posnetkom: Ste že opazili, kakšna lepotica je?

Hči Mikija Šarca očarala s posnetkom: Ste že opazili, kakšna lepotica je?

Hči Mikija Šarca je stopila v javnost in pustila vtis. Ste opazili, kako čudovita je?

Dina Šarac, hči Mikija Šarca iz njegovega prejšnjega razmerja, je vzbudila pozornost s svojim plesom na Televiziji Slovenija, kjer je nastopila kot ena od plesalk ob Tanje Žagar. Dina in njene soplesalke so Tanji Žagar pomagale pri njenem nastopu v oddaji “V petek zvečer”, kjer je Žagarjeva izvedla svojo pesem “C’est la vie”.

Na istem nastopu se je predstavila tudi Tia Vlahovič, hčerka priznanega slovenskega glasbenika Mikija Vlahoviča.

Dina in Tia sta zdaj znova združili moči. Tokrat sta plesali v novem videospotu za pesem “Naj tamburaši zaigrajo”, ki jo je nedavno predstavil Miki Vlahovič. “Vsaka beseda in nota te pesmi izhajata iz globin mojega srca. Pesem ne predstavlja samo moje zgodbe, ampak je odsev izkušenj mnogih, ki so ljubili, izgubili in kljub temu nadaljevali,” je povedal Vlahovič.

V videospotu so poleg Dine in Tie nastopile še tri plesalke, med njimi Karin Kumer. Miki Šarac ima iz prejšnjega razmerja še eno hčer in sina, s svojo trenutno partnerko Tanjo Žagar pa sina Karla in hčerko Marino.

Šarac je razkril, da so njegovi otroci iz prvega zakona lepo sprejeli Tanjo. Po težki ločitvi in odločitvi, da se več ne bo poročil, je z bivšo ženo ostal v prijateljskih odnosih. “Moji otroci imajo z Tanjo čudovit prijateljski odnos in zelo so navezani na Karla,” je dejal v intervjuju za žurnal24.

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top