Kiks voditelja na RTV Slovenija razburja Slovenijo: Kaj se je zgodilo?

Kiks voditelja na RTV Slovenija razburja Slovenijo: Kaj se je zgodilo?

Ojoj, ste opazili spodrsljaj voditelja na RTV Slovenija, o katerem danes govori celotna Slovenija?

Na slovenski državni televiziji je bil nedavno predvajan prenos svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v avstrijskem Kulmu. Za mikrofonom je sedel priznani in priljubljeni športni komentator Andrej Stare.

Spletni portal Metropilitan.si poroča, da je bilo Staretovo komentiranje tokrat nekoliko drugačno. Med prenosom je namreč prihajalo do zapletov z jezikom. Posledično so posnetki njegovega komentiranja hitro postali spletni hit.

V posnetkih lahko slišimo tudi zvok, ki spominja na odpiranje pločevinke, medtem ko je komentator v svojem slogu izrekal nejasne besede in pogosto pogoltnil kakšen del stavka.

Na družbenih omrežjih so se mnogi odzvali na njegovo komentiranje. Nekateri so ga zaradi njegovega edinstvenega pristopa označili za zabavnega, en uporabnik je celo zapisal, da spremlja skoke in polete samo zaradi Stareta. Drugi pa so izrazili mnenje, da takšen komentator ne bi smel biti del nacionalnega prenosa.

Eden izmed komentarjev na družbenih omrežjih je šel takole: “Gospod Stare je najboljši pri komentiranju skokov. Je zanimiv in zabaven, in zaradi njega sploh spremljam skoke. Če komentira nekdo drug, jih ne gledam. Ne bodimo pretirano kritični, kar je za nas Slovence značilno, sicer nas bo kmalu nadomestila umetna inteligenca.”

Andrej Stare je znan kot ena najbolj karizmatičnih športnih komentatorskih osebnosti v Sloveniji, obenem pa je tudi med bolj kontroverznimi televizijskimi liki. V preteklosti so njegove izjave in nastopi v medijih že večkrat povzročili precej razprav.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

https://youtu.be/1eiyy1G8GPA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top