Nepričakovano dejanje srčne izbrane Lada Bizovičarja po nastopu v Stožicah vas bo presenetilo!

Nepričakovano dejanje srčne izbrane Lada Bizovičarja po nastopu v Stožicah vas bo presenetilo!

Anela Šabanagić, srčna izbranka Lada Bizovičarja, je po zaključku predstave v Stožicah delila naslednje …

V soboto se je v Stožicah zgodil veličasten dogodek “Slovenska muska“, ki ga je z veliko ekipo pripravil priznani igralec in voditelj Lado Bizovičar.

Dogodka se je udeležilo 13 tisoč obiskovalcev, med katerimi so bili tudi številni znani Slovenci. Med njimi so bili igralec Boris Cavazza s soprogo Ksenija Benedetti, predsednica države Nataša Pirc Musar z možem, igralka Katarina Čas, pevka Alya, Tinkara Fortuna, ki je del žirije v oddaji “Slovenija ima talent”, priznana balerina Ana Klašnja, raper Challe Salle in številni drugi.

Po zaključku uspešnega spektakla se je na Instagramu oglasila Anela Šabanagić, partnerica Lada Bizovičarja, izrazivši svoj ponos in srečo nad dosežkom. V objavi se je zahvalila Ladu za njegove edinstvene ideje in vizije, ki spodbujajo ljudi k preseganju meja mogočega in za veselje, ki ga je prinesel tisočim gledalcem.

Anela, ki ima z Ladom dve hčerki, je bila del produkcijske ekipe dogodka. Pod njeno objavo so se zvrstili številni pozitivni komentarji, ki so izražali občudovanje in čestitke za izjemen dosežek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top