Slovenska pevka razkriva nevsakdanjo novico: Poročila se bo na edinstven način!

Slovenska pevka razkriva nevsakdanjo novico: Poročila se bo na edinstven način!

Priljubljena slovenska pevka se bo kmalu sprehodila po cvetlični poti ljubezni! Čestitke prihajajo z vseh strani, saj je ta vesela novica zbudila radost in navdušenje med njenimi oboževalci.

Poznata slovenska pevka Nastja Gabor in njen partner, prav tako glasbenik Luka Basi, sta načrtovala svojo poroko že prejšnje leto. Kljub temu, da je bilo vse pripravljeno za ta poseben dogodek, sta se zaradi hudih poplav, ki so prizadele Slovenijo, vključno s Koroško, od koder oba prihajata, odločila poroko prestaviti.

Zdaj je Nastja na zelo izviren način sporočila veselo novico o njuni bližajoči se poroki. Obenem je obelodanila tudi izid svoje nove pesmi z naslovom “Letim“. V objavi na Instagramu je delila svoje vznemirjenje in navdušenje, s sporočilom: “LETIM je tu! To poletje bom tudi jaz poletela v svoji poročni obleki! Upam, da boste uživali ob poslušanju, zabavi in doživljanju ljubezni brez meja,” s čimer je izrazila svojo radost in pričakovanje tako za svojo glasbeno kariero kot osebno življenje.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top