Nika Prevc odkrito deli svoje nenavadne izkušnje iz preteklosti, ki so mnoge presenetile!

Nika Prevc odkrito deli svoje nenavadne izkušnje iz preteklosti, ki so mnoge presenetile!

Priljubljena slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je delila nenavadno dejstvo iz svoje mladosti.

Nika Prevc, mlada zvezda smučarskih skokov in trenutno prva na lestvici svetovnega pokala, je v nedavnem pogovoru za revijo Lady odprla srce o svoji ljubezni do skokov že od malih nog.

“Začetek moje poti v smučarske skoke? Ah, to je bilo za mene tako običajno kot jutranji zajtrk,” je povedala z nasmeškom, spominjajoč se, kako je opazovala svoje brate – Peter, Domen  in Cene – kako že pridno skakajo, medtem ko si je ona za hišo uredila svojo mini skakalnico.

“Kadar sem preskočila tudi samo dva metra, sem bila presrečna,” je v smehu dodala Nika. Ko je dovolj zrasla, se je pridružila bratom na treningih.

“Vedno sem bila ponosna na njihove uspehe in se mi je zdelo, da je smučarski skoki nekaj, kjer bom tudi jaz našla svoje mesto,” je razložila, dodajajoč, da nikoli ni bila obremenjena s tem, kako dobra bo v skokih.

Nadalje je razkrila, da je veliko naučila od bratov, ki so pogosto debatirali o tehnikah skokov. “Takoj sem stopila na skakalnico s trdno tehnično podlago,” je izjavila.

Nika je četrta od petih otrok v družini Prevc. Njeni starši, Božidarju in njegova žena, so poleg Nike vzgajali še Petra, Domna, Ceneta in najmlajšo Ema, ki pa se je kot edina odločila, da smučarski skoki niso zanjo.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top