Osupljivo dejanje: Branko Djuric Djuro preseneča z nepričakovanim potezom!

Osupljivo dejanje: Branko Djuric Djuro preseneča z nepričakovanim potezom!

Branko Djuric Djuro je s svojim dejanjem mnoge popolnoma presenetil. Težko boste verjeli, kaj je naredil.

Znani slovenski igralec in režiser Branko Djuric Djuro, znani tudi kot soprog igralske kolegice in pevke Tanje Ribič, je nedavno pokazal, da mu zimske temperature ne pridejo do kože. Pravzaprav, v teh hladnih dneh si krepi zdravje na precej nenavaden način.

Na posnetku, ki ga je verjetno posnela njegova žena Tanja, je videti Đura, kako v samo spodnjem perilu, brez obuval, koraka po snegu, se nato usede in uleže vanj, pri tem pa si z rokami po telesu potresa sneg.

Na videoposnetku je Đuro videti povsem umirjen in brezskrben, medtem ko iz ozadja prihaja presenečen vzklik njegove soproge, ki izraža “Ojoj!”

Branko in Tanja na svojem Instagramu pogosto delita utrinke svojega nenavadnega načina krepitev zdravja in imunskega sistema, ki bi marsikomu deloval precej tvegano in bi se ga le redki upali poskusiti.

Med bivanjem v njuni obmorski hišici, tudi v hladnejših mesecih, zakonca objavljata posnetke, kako uživata v zimskem plavanju v morju, pri čemer ju nizke temperature očitno ne motijo.

Branko in Tanja, starša dveh hčerk in Branko ima iz prejšnjega razmerja tudi sina, sta že dolga leta vegetarijanca. Svoj dom pogosto odpreta tudi za zapuščene živali, ki jima svojo hvaležnost in ljubezen vračajo v obilju.

Osupljivo dejanje: Branko Djuric Djuro preseneča z nepričakovanim potezom!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top