Veliko Razkritje: Prihodnost Oddaje Poglej in Zadeni Končno Odkrita!

Veliko Razkritje: Prihodnost Oddaje Poglej in Zadeni Končno Odkrita!

Končno so razkriti podrobnosti o dogajanju v drugem delu nekoč priljubljene oddaje Poglej in Zadeni…

Konec prejšnjega leta sta voditelj Stojan Auer in njegova hči Sandra Auer, ki je prav tako del medijskega sveta, razveselila javnost z novico o ponovnem združenju oddaje “Poglej in zadeni“. Sporočila sta, da bo priljubljena oddaja znova na sporedu, in sicer so se za to srečanje odločili v festivalni dvorani Lent. Ta ideja je hitro pridobila podporo mnogih glasbenikov, ki so v preteklosti gostovali v oddaji, ko je bila ta na vrhuncu svoje priljubljenosti vsak petek.

Prvi del oddaje so lahko nekateri srečneži spremljali v živo v dvorani na Lentu, ki sprejme okoli petsto obiskovalcev. Občinstvo je bilo nad prikazanim navdušeno, enako pa velja tudi za televizijske gledalce, saj je bil prvi del oddaje predvajan na RTV Slovenija.

V drugem delu se je pojavila zanka

Pri pripravi drugega dela oddaje so naleteli na težave. Drugi del, ki je bil zasnovan kot dokumentarni film z veliko arhivskimi posnetki in katerega avtorica je Sandra Auer, je bil načrtovan za predvajanje v začetku tega leta na RTV Slovenija, vendar se to ni zgodilo. Razlog za to so na nacionalni televiziji pojasnili z “tehnično neustreznostjo nekaterih arhivskih posnetkov”.

Sedaj pa so se stvari razjasnile in novi datum predvajanja oddaje je določen za 26. januar. RTV Slovenija je o oddaji zapisala: “Četrt stoletja po zadnji oddaji iz serije ‘Poglej in zadeni’ je ta še vedno globoko vtisnjena v srcih gledalcev kot ena izmed najboljših zabavnih oddaj. Tokratna oddaja ponuja dokumentarni vpogled vanjo, tako z vidika ustvarjalcev kot nastopajočih in gledalcev. Spomnili se bomo nastopov nekaterih največjih svetovnih glasbenih zvezd iz 70., 80. in 90. let prejšnjega stoletja. Prav tako bodo v oddaji predstavljene nekatere slovenske lepotice, ki so svoje kariere začele v zgodnjih 90. letih prav v tej oddaji, med njimi tudi Melanija Knavs, danes znana kot Trump.”

Veliko Razkritje: Prihodnost Oddaje Poglej in Zadeni Končno Odkrita!

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top