Domen Kljun Preseneti: Razkriva Povabilo, ki Je Mnoge Pustilo Brez Besed!

Domen Kljun Preseneti: Razkriva Povabilo, ki Je Mnoge Pustilo Brez Besed!

Domen Kljun, zmagovalec šova Slovenija ima talent, je s ponosom razkril, kam ga je zdaj povabila priložnost.

Zmagovalec zadnje sezone priljubljenega šova “Slovenija ima talent“, Domen Kljun, ki je s svojim izjemnim vokalom osvojil srca številnih, je nedavno sporočil razburljivo novico. Obeta se mu nastop v grandioznem spektaklu v Stožicah, ki ga organizira Lado Bizovičar.

Po koncu snemanja šova je Bizovičar Kljuna povabil k sodelovanju. Domen je izrazil svojo hvaležnost: “Iskreno se zahvaljujem Ladu za povabilo in da se je spomnil name. Nastopanje v Stožicah mi pomeni veliko, in priznam, da ne čutim nobene treme, saj je ekipa in celotna organizacija na izjemno visokem nivoju. Prepričan sem, da bo moj nastop resnično nekaj unikatnega in posebnega.”

Kljun je bil skrivnosten glede podrobnosti svojega nastopa, kar nakazuje, da bo to pravo presenečenje na dan dogodka.

V pogovoru za portal 24ur.com je Domen delil tudi svoje občutke o tem, kako hitro se je znašel na največjem odru v Sloveniji, in izrazil veliko navdušenje za prihajajoči nastop.

“Za ta nastop nimam posebnih priprav. Vključene so skupne vaje, kjer detajlno in počasi pregledujemo celotno točko,” je pojasnil Kljun.

Prav tako je za portal razkril, kako se je njegovo življenje spremenilo po uspehu v šovu “Slovenija ima talent”.

“Moje življenje se je popolnoma spremenilo. Dogajajo se mi stvari, ki so prej bile le del mojih sanj. Zato bi rad sporočil vsem, ki razmišljate o prijavi na talent šov, da ne odlašajte in se prijavite čim prej,” je svetoval Domen.

Domen Kljun Preseneti: Razkriva Povabilo, ki Je Mnoge Pustilo Brez Besed!

Slika: Posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top