Vrnitev Znane TV Osebnosti: Slovenski Televizijski Voditelj Nazaj na Odru!

Vrnitev Znane TV Osebnosti: Slovenski Televizijski Voditelj Nazaj na Odru!

Veliko ljudi nestrpno pričakuje vrnitev priznanega televizijskega voditelja. A s tem prihajajo tudi nekatere spremembe…

Na slovenski nacionalni televiziji RTV so delili novice, ki bodo nedvomno razveselile ljubitelje vrhunskih televizijskih oddaj. S prihajajočim ponedeljkom, natančneje 29. januarjem, se bo na TV ekrane vrnil priljubljeni voditelj Marcel Štefančič. In s sabo prinaša svež veter.

Marcel bo tokrat stopil v vlogo voditelja oddaje z enostavnim, a močnim naslovom – ‘Marcel‘. Ta oddaja bo našla svoj prostor na prvem programu RTV Slovenija, in sicer vsak ponedeljek ob 21.05. Oddaja bo trajala pol ure, obljublja pa zanimive vsebine.

V oddaji ‘Marcel’, ki jo bo Marcel Štefančič vodil z značilnim pristopom, se bodo lotevali aktualnih tem. Z gosti bo raziskoval in analiziral dogodke in pojave iz politike, družbe, kulture ter mednarodnega prizorišča – vse z njegovim prepoznavnim, kritičnim pristopom.

Marcel Štefančič je o svoji novi oddaji povedal: ‘V oddaji se bomo posvetili temu, kar Slovenci radi počnemo – debatiramo. Temeljito bomo razpravljali o vseh tistih zadevah, ki si zaslužijo javno pozornost in razpravo. Od trendov, ki nas oblikujejo, fenomenov, ki nas gradijo, do odločitev, ki nas delijo, in vprašanj, ki vzburjajo duhove. V oddaji bomo analizirali tudi različne družbene pojave, ki določajo našo sedanjost in prihodnost.’

V letošnjem letu bo posnetih 48 epizod oddaje ‘Marcel’. Uredniško vajeti drži Vesna Pfeiffer, režisersko taktirko maha Urška Žnidaršič. Za sceno je poskrbela Greta Godnič, vizualno podobo pa je zasnovala Jerca Oblak. Za glasbeno uverturo pa bo poskrbela skupina Silence, znana po svoji edinstvenosti.

Slika: Facebook/posnetek zaslona

Vrnitev Znane TV Osebnosti: Slovenski Televizijski Voditelj Nazaj na Odru!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top