Tragedija: Svetoval se je še en svetovno znani igralec, ki smo ga vsi poznali po tej nepozabni vlogi

Tragedija: Svetoval se je še en svetovno znani igralec, ki smo ga vsi poznali po tej nepozabni vlogi

Film je izgubil enega izmed svojih velikanov, saj se je poslovil še en legendarni igralec, ki je bil vsem dobro znan po svoji izjemni vlogi v priljubljeni televizijski seriji.

Zadnje novice iz domačih in tujih virov prinašajo žalostno novico o smrti David Gail, priljubljenega igralca, ki se je v srcih mnogih gledalcev zasidral s svojo vlogo v seriji Beverly Hills. Spominjamo se ga kot partnerja Brende Walsh, ki jo je odigrala Shannen Doherty.

David Gail je preminil v starosti 58 let, razlog za njegov nenadni odhod pa še ni bil razkrit.

Katie Colmenares, njegova sestra, se je na družbenih omrežjih ganljivo poslovila od brata z besedami: “V mojem življenju ni bilo dneva, ko te ni bilo ob meni. Bil si moj zvest spremljevalec in najboljši prijatelj, vedno pripravljen soočiti se z izzivi. Tvoja čudovita in ljubeča duša bo za vedno pogrešana.”

Pete Ferriero, producent podkasta Beverly Hills, se je prav tako oglasil pod objavo, izražajoč svojo žalost: “David je bil poln življenja in fascinantnih zgodb. Sem izjemno hvaležen, da sem ga imel priložnost poznati. Njegova smrt je velika izguba za ves svet. Bil je darilo za vse nas.”

V začetku svoje kariere je Gail igral v različnih serijah, kot so “Umor, je napisala”, “Dr. Doggie Howser“, “Growing Pains”, in se pojavil v filmu “Bending all the rules”, kjer so igrali tudi Bradley Cooper in Colleen Porch.

V telenoveli “Savannah” je upodobil Deana Collinsa, v seriji “Port Charles”, nadaljevanki “General Hospital”, pa je igral dr. Joeja Scanlona, kjer je nastopil v več kot 200 epizodah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top