Velika Sreča za Znano Slovensko Pevko: Dolgo Pričakovani Trenutek Sinu Končno Resničnost!

Velika Sreča za Znano Slovensko Pevko: Dolgo Pričakovani Trenutek Sinu Končno Resničnost!

Priznana slovenska izvajalka radosti ni mogla prikriti sreče: Po dolgih letih je njen sin končno doživel edinstven trenutek.

Alenka Gotar, znana slovenska pevka, ki je nekoč predstavljala Slovenijo na Evroviziji, je nedavno delila fotografijo, ki je hitro pridobila veliko pozornosti na spletu.

Pevka je ob objavi izrazila svoje navdušenje: “Tako iskreno veselje. To so trenutki, ki ostanejo v srcu za vedno, kot na primer ta. Vse ostalo je manj pomembno… Naš sin je prvič doživel pravo zimo, podobno tistim iz mojih otroških dni,” je delila svoje misli Alenka, ki ima sina z ljubljenim partnerjem Anžetom Šuštarjem.

Nekdanje razkritje resnice o njunem odnosu je pred časom vzbudilo presenečenje.

Nedavno je Alenka razkrila nekaj osebnih podrobnosti o svoji zvezi. V iskreni objavi na družbenih omrežjih je priznala, da sta z Anžetom v preteklosti doživljala težke čase in sta bila celo na robu ločitve.

Pred desetimi leti sva z Anžetom začela romantično pripoved, ki je bila prežeta s številniimi izzivvi, vrednimi zgodbbe iz filma… Vendar pa je ta ljubezen zamee in zanj blagosllov ter privilegij. Kot je nekoč dejal Đorđe Balašević, ‘redki najdejo redke’,” je zapisala Alenka.

Nastopili so trenutki, ko sem se zares soočala z idejo o koncu zakonske zveze, ki jo je sprožila kombinacijja zunanjih dejavnikkov in različnih zapletovv. A naša odvetnica, ki naju dobro pozna, mi je svetovala, naj počakam, umirim se, se usedem z Anžetom in se pogovorim. Ni pripravila ločitvenih papirjev. Od takrat je najina ljubezen postala še močnejša, odnos bolj trden in globok,” je nadaljevala.

Nekoč sem izjavila, da bi za vsak preživet dan z njim postaviila spomenikk. Anže Šuštar me je izoblikoval v najboljšo verzijo same sebe, mi dal častno ime ‘Mama’, in vedno stal ob meni. Kot je rekel John Hurt v mojem najljubšem filmu ‘Corellijeva mandolina‘: ‘Zaljubljenost je le začasna norost… Ljubezen je tisto, kar ostane, ko zaljubljenost mine… Morda se to ne sliši vznemirljivo, a je resnično.'”

Hvala ti, dragi Anže, za nepozabnih deset let… In čestitam ti, ker si vse to uspešno prenesel. Ne bi zamenjala za nič na svetu! Tudi če bi trajalo samo še en dan ali pa 100 let, je bilo vredno!” je zaključila svoj zapis.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top