Šokantna Fotografija Boruta Pahorja Sprožila Val Strahu: Kri v žilah se bo zaledenela!

Šokantna Fotografija Boruta Pahorja Sprožila Val Strahu: Kri v žilah se bo zaledenela!

Prejšnji voditelj države, Borut Pahor, je delil sliko, ki vam bo gotovo povzročila nelagodje.

Nekdanji slovenski predsednik, Borut Pahor, je z objavo svoje fotografije na Instagramu, kjer je bil prikazan ležeč v kisikovi komori z masko, povzročil precejšnje vznemirjenje med svojimi sledilci. Marsikdo je bil sprva zmeden in ni razumel konteksta fotografije.

Pahor je ob tem zapisal, da je upravljanje svojih financ in financ svoje organizacije “Prijatelji Zahodnega Balkana” zaupal podjetju Simič & Partnerji. Poudaril je njihovo skrbno in profesionalno delo, hkrati pa omenil, da ga je Ivan iz omenjenega podjetja vztrajno nagovarjal k obisku njegovega sanatorija zaradi kisikove terapije, ki naj bi bila koristna za regeneracijo.

Med obiskom sanatorija je Pahorja sprejel primarij dr. Živčec Kalan, ki mu je povedal zanimivo zgodbo. Po njej naj bi izraelski politik Šimon Peres, s starostjo, izgubil sposobnost zapomniti si 20 številk, kar se je po terapiji s kisikovo komoro vrnilo na prvotno stanje. Pahor je ob tem povedal, da je sam, brez predhodnega razmišljanja o številkah, po terapiji nenadoma pomislil na številke 3,14, kar je vzelo kot dokaz, da terapija deluje.

Objava je, kot običajno, sprožila raznolike odzive med njegovimi sledilci na Instagramu. Nekateri so objavo všečkali, drugi pa so sprva bili prestrašeni, a so se po branju njegovega zapisa pomirili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top