Ekskluzivno: Slovenska zvezda najela razkošno vilo v tujini, ki vam bo vzela sapo!

Ekskluzivno: Slovenska zvezda najela razkošno vilo v tujini, ki vam bo vzela sapo!

Znana in izjemno priljubljena Slovenka je skupaj s svojo družino najela prestižno vilo …

Priznana slovenska poslovna ženska, internetna influencerka in pevka, namenjena otroškemu občinstvu, Hajdi Korošec Jazbinšek, je nedavno z družino odpotovala na otok Fuerteventura.

Hajdi je že prej omenila, da med Kanarskimi otoki najbolj ceni prav Fuerteventuro zaradi njenega mirnega vzdušja in manjše količine turistov. Prav tako je izrazila svojo navdušenost nad letnimi obiski tega otoka, kjer z družino uživa v raziskovanju.

Tokrat so se odločili najeti dom.

Za tokratno potovanje so izbrali najem hiše, kar je Hajdi delila s svojimi sledilci na Instagramu. Razložila je, da so se za to možnost odločili zaradi potrebe po miru in zasebnosti. “Dobro jutro iz Fuerteventure, ki v prevodu pomeni ‘močan veter’. Kot veste, so Kanarski otoki znani po svojem vetrovnem vremenu,” je povedala in prikazala del vile, ki so jo najeli, ter razgled, ki ga uživajo.

“Z možem Urbanom veliko delava, naša otroka pa prav tako potrebujeta mir za šolanje, zato je najem hiše idealna rešitev,” je pojasnila Hajdi.

Opisala je otok kot ‘otok večne pomladi’, kjer so temperature tudi pozimi prijetnih 20 do 25 stopinj Celzija. Morje sicer ni izjemno toplo, vendar je dovolj prijetno za kopanje, kar dokazuje tudi število kopalcev.

Hajdi je prav tako omenila, da je na otoku časovni pas eno uro za slovenskim in da so sončni zahodi tam izjemno čudoviti.

V svoji Instagram zgodbi je prikazala tudi del mesteca, kjer bivajo, in razkrila, da so cene v restavracijah primerljive s slovenskimi, ter poudarila mirno okolje, ki privlači starejše ljudi ter ljubitelje surfanja in kajtanja, saj je klima idealna za te športe.

Predstavila je neverjeten razgled, ki ga uživajo.

V najeti vili uživajo tudi v lastnem bazenu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top