Hana Huljić Grašo Razkriva: Kako Petar Grašo Uživa v Vlogi Očeta

Hana Huljić Grašo Razkriva: Kako Petar Grašo Uživa v Vlogi Očeta

Hana Huljić Grašo v Prvem Velikem Intervjuju Po Poroki z Petrom Grašom in Rojstvu Hčerke Albe Deli Osebne Uvide

Čeprav sta oba znana glasbenika, Petar Grašo in njegova žena Hana Huljić Grašo, pogosto ohranjata zasebnost glede svojega osebnega življenja. Kljub temu razumeta zanimanje javnosti in medijev za njune življenje, še posebej ker sta priljubljena med svojimi oboževalci. V nedavnem intervjuju za hrvaško revijo Gloria je Hana prvič po poroki in rojstvu njune hčerke Albe delila več osebnih podrobnosti o svoji družini.

Hana je povedala, da je Petar izjemen oče. Opisala ga je kot mirnega, zbranega in sproščenega, z lastnostmi, ki so idealne za očeta. Posebej je izpostavila, kako njuna hčerka Alba z lahkoto zaspi v Petrovem naročju. Prav tako je razkrila, da je bilo ime Alba Petrova želja, ki ima poseben pomen v italijanščini – zora, in je povezano tudi s Petrovim očetom Zoranom.

Alba, ki je stara leto in pol, že kaže svoj edinstven karakter. Po Haninih besedah je podedovala veliko pozitivne energije od svojega očeta Petra, ima pa tudi nekaj dalmatinske kljubovalnosti. Hana pravi, da v Albi vidi odsev njihove pisane družine. Poleg tega je omenila, da Alba kaže zanimanje za glasbo in da že od osmega meseca poje v tonaliteti, kar nakazuje na njen muzikalni talent.

Hana Huljić Grašo Razkriva: Kako Petar Grašo Uživa v Vlogi Očeta

View Post

Pred kratkim je Hana, žena priljubljenega glasbenika Petra Graša, izdala zbirko otroških pesmi in uspavank v hrvaščini in angleščini. Njena pesem “Gugu Gaga“, ki je na Youtube zabeležila že preko 290 tisoč ogledov, vključuje elemente otroškega jezika, navdihnjenega s strani njene hčerke Albe. “Moj navdih je prišel iz lastne izkušnje iskanja umirjenih pesmi za uspavanje dojenčkov. Na koncu sem ugotovila, da Alba najhitreje zaspi ob pesmih, ki jih zapojem sama. Te pesmi niso zgolj uspavanke, ampak so bile zame v ospredju, zato verjamem, da bodo koristile tudi drugim staršem,” je razložila v intervjuju za revijo Gloria.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top