Razkrita Presenetljiva Dejstva o Oddaji ‘Poglej in zadeni’ – Informacije ki, Vas Bodo Zagotovo Presenetile

Razkrita Presenetljiva Dejstva o Oddaji ‘Poglej in zadeni’ – Informacije ki, Vas Bodo Zagotovo Presenetile

Prvi del oddaje “Poglej in zadeni” je bil prikazan na TV Slovenija, vendar pa nadaljevanja niso predvajali. Je to razkritje presenetljivo?

Televizijska oddaja “Poglej in zadeni“, ki je mnoge spomnila na stare čase, je pritegnila veliko gledalcev, poroča spletni portal Večer.

“Kljub določenim kritikam je oddaja, ki jo je TV Slovenija pridobila brez finančnih izdatkov, privabila številne gledalce. Po podatkih RTV Slovenija si je oddajo ‘Poglej in zadeni – 25 let’ ogledalo v povprečju 10% ali 191.000 gledalcev, starih nad 4 leta, kar je bilo približno 28% vseh gledalcev televizije takrat. ‘Za delo na oddaji ustvarjalci niso prejeli plačila od Televizije Slovenija,’ so še dodali na Kolodvorski,” piše Večer.

To, da je oddaja dosegla tako visoko gledanost, je bilo za mnoge presenečenje. Za boljšo primerjavo je Večer navedel gledanost oddaje ‘V petek zvečer’.

“Tri najnovejše epizode oddaje ‘V petek zvečer‘, ki so do pred kratkim veljale za glavno petkovo zabavo na TV Slovenija, so pritegnile povprečno 6,6% ali 126.400 gledalcev, starejših od štirih let, kar je približno 17% vseh gledalcev televizije takrat,” razkriva Večer.

Čeprav je bila gledanost visoka, pa drugega dela oddaje ‘Poglej in zadeni’, ki naj bi šla v eter 5. januarja, niso predvajali. TV Slovenija je razložila, da oddaje niso predvajali zaradi tehničnih težav z nekaterimi arhivskimi posnetki.

Razkrita Presenetljiva Dejstva o Oddaji 'Poglej in zadeni' - Informacije ki, Vas Bodo Zagotovo Presenetile

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top