Luce in Janko prinašata vzpodbudno novico: serija “Botri” bo doživela izboljšave

Luce in Janko prinašata vzpodbudno novico: serija “Botri” bo doživela izboljšave

Razumemo, da vam v zadnjem času serija “Botri” morda ni bila po godu. Tudi Janko je omenil, da je med snemanjem občutil nekaj dolgočasja. Vendar se zdi, da nas čaka nekaj novega in vznemirljivega, vsaj tako namigujejo glavni igralci serije.

Medtem ko se v Hrvaški razlega veselje ob prihodu tretje sezone priljubljene serije “Botri“, sta se glavna igralca, Ana Uršula Najev in Momčilo Otašević, odprla o novih zapletih v zgodbi. Ta nova sezona prinaša sveže zavezništva in konflikte, ki bodo pretresli temelje malega mesteca Zaglave. Prav tako se obeta napredek v odnosu med glavnima likoma.

Ana Uršula je za Nova TV povedala, da se bo v novi sezoni zgodilo ključno razhajanje v življenjskih usmeritvah glavnih likov, kar bo predstavljalo pomembno točko v njunem odnosu. “Zame je to doslej najboljša sezona. Komaj čakam, da se prične,” je izrazila svoje navdušenje. Poleg ljubezenskih zapletov bo Ana Uršula v vlogi glavne zdravnice doživela tudi poslovne izzive.

Momčilo je delil svoje misli o novi sezoni, ki je po njegovem mnenju najboljša doslej, tako za igralce osebno kot tudi intimno. “Prejšnje sezone niso bile slabe, vendar me je druga pustila nekoliko depresivnega. V Janku in meni je vzbudila dolgčas, ampak ta tretja je res izjemna,” je povedal.

Luce in Janko prinašata vzpodbudno novico serija Botri bo doživela izboljšave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top