Dejan Vunjak Razkriva Svoj Najlepši Glasbeni Trenutek na Posnetku

Dejan Vunjak Razkriva Svoj Najlepši Glasbeni Trenutek na Posnetku

Začetek decembra za glasbenika je zaznamoval prihod novega družinskega člana, njegovega sina, in mesec se je zaključil z njegovim nastopom na odru. Ta posnetek je bil posnet na enem izmed njegovih zadnjih koncertov v letu 2023.

Dejan Vunjak je imel resnično izjemno leto. Razveselil se je rojstva sina Oliverja in napolnil svoj urnik z mnogimi nastopi. V prihajajočem letu 2024 se bo nadaljevalo njegovo glasbeno potovanje, saj načrtuje turnejo po Sloveniji. Ob koncu leta je doživel še en nepozaben trenutek, za katerega ima srečo, da ga je ujel na posnetek. “To je najlepši trenutek moje glasbene kariere. 12.000 ljudi je z lučkami osvetlilo trg Leona Štuklja in skupaj so peli ‘Povej mi Marina’. Mar ni to čudovito?” je navdušeno zapisal ob delitvi posnetka.

Skupina Don Juan je leta 1990 izdala pesem “Povej mi Marina“, ki je postala ena izmed njihovih znamenitih skladb. V ospredju te skupine je bil Dejanov oče, Branko Jovanović – Brendi, ki je bil glavni avtor večine njihovih pesmi. Brendi je bil tudi avtor glasbe in besedila za pesem “Povej mi Marina”.

Dejan Vunjak Razkriva Svoj Najlepši Glasbeni Trenutek na Posnetku

View Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top