Osupljive Uspešnosti Sina Helene Blagne: Razkritje, ki Vas Bo Pustilo Brez Besed

Osupljive Uspešnosti Sina Helene Blagne: Razkritje, ki Vas Bo Pustilo Brez Besed

Helena Blagan: Zvezdniška mama zelo uspešnega sina

Helena Blagne, slovenska pevka, ki jo mnogi občudujejo, ima velik razlog za ponos – njen sin Kristijanu. Ta mladenič si v tujini utira pot do profesionalnih uspehov.

Po tem, ko je z odliko zaključil gimnazijo, se je Kristijan odpravil na Pravno fakulteto v Ljubljani. Tam ni le uspešno diplomiral, ampak je tudi prejel zlato priznanje za svoje izjemne dosežke.

Revija Suzy je razkrila, da mu je znana odvetniška pisarna Čeferin ponudila priložnost za prakso. Vendar se je Kristijan odločil drugače – za študij v Lizboni. In to še ni vse.

Kot beremo v reviji, je Kristijanu sedaj tudi dejaven član prestižnega Ženevskega kluba in pravniškega senata. Pripravlja se na magistrsko nalogo, ki jo bo pisal v Rimu. Tja ga je povabil slovenski veleposlanik v Italiji, Matjaž Longar, saj je mladi pravnik že pokazal, da iz njega veje velik potencial.

Helena Blagne je, seveda, izjemno ponosna na svojega sina. Ko obišče Kristijana v Rimu, svoje fotografije in vtise z veseljem deli s prijatelji in sledilci na družbenih omrežjih.

Osupljive Uspešnosti Sina Helene Blagne Razkritje, ki Vas Bo Pustilo Brez Besed

View Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top