Sandra Auer Razkriva Šokantne Podrobnosti o Umiku Oddaje ‘Poglej in Zadeni’ z RTV Slovenija

Sandra Auer Razkriva Šokantne Podrobnosti o Umiku Oddaje ‘Poglej in Zadeni’ z RTV Slovenija

Sandra Auer Razkriva: Presenetljive Resnice o Oddaji Njenega Očeta Stojana Auerja

Minuli petek bi morali na naši nacionalni televiziji, RTV Slovenija, predvajati drugi del dokumentarne oddaje “Poglej in zadeni“. To oddajo so krasili spomini in arhivski posnetki iz časov, ko je bila na sporedu vsak petek in je požela veliko navdušenja tako doma kot v tujini. Veljala je za eno izmed najbolj oboževanih oddaj.

A k velikemu razočaranju mnogih ljubiteljev oddaje, so se na RTV odločili, da jo umaknejo iz sporeda. Kot razlog so navedli, da je oddaja tehnično neustrezna zaradi nekaterih arhivskih posnetkov.

To je seveda zbudilo radovednost pri mnogih, ki so želeli izvedeti več. Nekateri so se obrnili na družbena omrežja s vprašanji. En izmed njih je Sandro Auer vprašal, če morda ve kaj več o situaciji z oddajo. Sandra je odgovorila preprosto: “Žal ne.”

Drugi so izrazili nezadovoljstvo nad televizijskimi postajami, saj se zadnje čase pogosto dogaja, da so oddaje odpovedane ali umaknjene brez predhodnega opozorila. “Nekoč so bili televizijski sporedi objavljeni za cel mesec vnaprej in so jih skrbno upoštevali.,” je zapisal eden od njih. Na to je Sandra Auer odgovorila: “Tudi meni nič ni jasno.”

Sandra Auer Razkriva Šokantne Podrobnosti o Umiku Oddaje 'Poglej in Zadeni' z RTV Slovenija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top