Nepričakovana Odločitev RTV Slovenija Vzbudi Jezo Med Gledalci

Nepričakovana Odločitev RTV Slovenija Vzbudi Jezo Med Gledalci

Šok na RTV Slovenija: Umik Priljubljene Oddaje Sprožil Val Nezadovoljstva Med Gledalci

Pred nekaj dnevi, pretekli petek, je bila na nacionalni televiziji načrtovana predvajanje dokumentarne oddaje z naslovom “Poglej in zadeni“. Ta oddaja naj bi vključevala arhivske posnetke. Vendar pa, nekaj trenutkov pred predvajanjem, so se pojavile težave s kakovostjo posnetkov, zaradi česar so se na RTV odločili, da oddajo umaknejo iz sporeda.

To nenadno odločitev so nekateri gledalci sprejeli z jezo. Na socialnih omrežjih so se razvnele razprave, pri čemer so nekateri izrazili mnenje, da kakovost posnetkov ni bila pravi razlog za umik oddaje. En gledalec je komentiral: “Prvi del mi je bil všeč… spomnil nas je na preteklost… Zdi se, da so vsi tako tehnično vešči. Spomnim se nadaljevanke ‘Jezero’ z Cavazzo, kjer je bil zvok obupen, pa je kljub temu država večkrat gledala ponovitve.

Drugi gledalec je komentiral: “V današnjem času bi lahko vsak z malo truda našel informacije o oddaji, ki je bila nekoč proglašena za najboljšo zabavno oddajo v Evropi. Takrat so oddaje iz Italije, Nemčije, Švice, Luxemburga in Španije veljale za vrhunske. Auerjeva oddaja je požela ovacije v teh državah. V vsaki oddaji je imel ‘Robbieja Williamsa’.”

Še en komentar je glasil: “Tudi po 25 letih je to najboljša oddaja. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Če komu oddaja ni všeč, lahko preklopi na enega od 500 programov. Po mojem mnenju je gospod Stojan Auer najboljši voditelj vseh časov.”

Tretji je dodal: “Stojan Auer je še danes simbol za kakovostno televizijo. Njegove oddaje so bile bolj gledane kot nogometne tekme. Auer je v Slovenijo pripeljal svetovno znane zvezde, kar do danes ni uspelo nobenemu drugemu iz RTV.”

Nepričakovana Odločitev RTV Slovenija Vzbudi Jezo Med Gledalci

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top