Peklensko Leto za Znano Slovenko: Iskreno o Preizkušnjah, ki so za Njo

Peklensko Leto za Znano Slovenko: Iskreno o Preizkušnjah, ki so za Njo

Znana Slovenka Razkriva Svoje Izkušnje: Leto Izzivov in Preizkušenj z Njenima Sinovoma

Znana Slovenka, Jerca Legan, ki je znana kot antropologinja, publicistka in igralka, je izrazila, da je bilo preteklo leto zanjo najbolj zahtevno doslej. Razložila je, da zaradi tega vsakodnevno izvaja manifestacijo, da se ji podobni osebni izzivi ne bi več ponovili.

Izpostavila je, da je kljub težavnim trenutkom občutila olajšanje in je hvaležna za to, da je uspela prebroditi nevihte, ki so jo in njena sinova nemilosrdno premetavale v razburkanem morju dogajanj in čustev, kot je povedala za revijo Lady.

Poleg tega je dosegla tudi izjemne uspehe: izdala je dve novi knjigi, ki prispevata k slovenski kulturni dediščini – ena je slikarska, druga pa dvojezična kuharska knjiga. Prav tako je napisala otroško zgodbico v sodelovanju z znanimi umetniki, zaključila je svoj postdoktorski študij v Švici in sodelovala v mnogih snemanjih z živahnimi mednarodnimi filmskimi ekipami, kot poroča omenjena revija. Poleg tega ji bo leto 2023 ostalo v spominu po čudovitih počitnicah, ki so vključevale smučanje na zasneženih terenih in jadranje v poletnih mesecih, leto pa je zaključila z inspirativnim raziskovalnim potovanjem po Daljnem vzhodu.

Peklensko Leto za Znano Slovenko: Iskreno o Preizkušnjah, ki so za Njo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top