Žalostna Vest: Preminil Sin Slovitega Slovenskega TV Voditelja

Žalostna Vest: Preminil Sin Slovitega Slovenskega TV Voditelja

Družina Legendarne Slovenske TV Ikonice Objokuje Izgubo

V starosti 61 let je preminil Andrej Trefalt, sin znanega televizijskega voditelja Mita Trefalta. Andrej je svojo kariero, tako kot njegov oče, ustvarjal v medijskem svetu. Po besedah Tilna Klariča, direktorja Media Publikoma, je bil Andrej pionir na področju medijskega zakupa že od zgodnjih devetdesetih let in je bil znana osebnost v regiji. Bil je cenjen ne le kot strokovnjak, ampak tudi kot izjemen človek.

Špela Trefalt, Andrejeva sestra, se je od brata poslovila z ganljivo objavo na družbenem omrežju. V njej opisuje Andrejevo življenje, polno izzivov in zmage nad težavami. Kljub diagnozi mišične distrofije pri šestnajstih letih, ki mu je napovedovala življenje v invalidskem vozičku, se Andrej ni nikoli predal. Z neverjetno voljo in disciplino je premagoval ovire, nikoli ni uporabljal invalidskega vozička in je bil znan po svojem duhu in humorju.

Andrej je bil tudi izredno trmast in vedno imel zadnjo besedo, kar je bilo včasih predmet zabavnih družinskih anekdot. Bil je vešč v mnogih stvareh, od jadranja do elektrike in strojništva, in je vedno bil pripravljen pomagati. Kot vzgojitelj je verjel v strog, a pravičen pristop, vedno pa je bil pripravljen razvajati svoje ljubljene z malenkostmi, kot je make-up za triletno nečakinjo.

V spominu svoje sestre Špele bo Andrej ostal kot nadarjen pianist, ki je s strastjo izvajal italijanske pesmi. Njegov glas in način igranja so bili neponovljivi. Špela se spominja njegovih nastopov, ki so ostali v njenem srcu v živih barvah in s čistim zvokom.

Andrej je bil tudi oseba, ki je znala najti ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem, in je bil navdih za mnoge. Ni zapravljal časa ali denarja brez razloga, a je bil vedno pripravljen deliti oboje z ljudmi, ki jih je imel rad. Za svojo sestro bo vedno ostal vzor in navdih, da izkoristi življenje do maksimuma. V svojem slovesu mu Špela želi mirno morje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top